PatraiNews.gr
Αθλητικά

ΝΕΠ: ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΝΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΟΔΟΣ ΣΤΗΝ Α1 ΕΘΝΙΚΗ!


 

 

Τα κατάφερε η ανδρική ομάδα πόλο της ΝΕΠ, αφού στο κρίσιμο παιχνίδι στη Θεσσαλονίκη, κατάφερε να επικρατήσει με 12-10 στη νπαράταση (9-9 κανονική διάρκεια) του Άρη Θεσσαλονίκης.

Ήταν ο δεύτερος ημιτελικός της Α2 Εθνικής πόλο των ανδρών, που έδωσε στην ομάδα της Πάτρας το εισιτήριο για την άνοδο στην Α1 Εθνική.

Τα 8λεπτα: 2-2, 2-3, 3-2, 2-2, 1-3 (στα πέναλτι).

ΝΕΠ (Μ. Λυκούδης): Μαυριόπουλος, Λυκούδης Σπ. 5, Χάρισον, Σαλπόγλου, Τσίπης 1, Καραΐσκος 2, Τρασάϊ 1, Κωνσταντακόπουλος, Πιτσίκας, Καρράς, Αντίοχος 1, Καλαμάς, Δραγώνας, Αβαγιανός 1, Γιαννακόπουλος.

 

ΔΗΛΩΣΗ ΚΩΣΤΑ

ΣΒΟΛΗ

 

Ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Πατρέων Κώστας Σβόλης και όλα τα μέλη της δημοτικής παράταξης «Πάτρα Ενωμένη» εξέφρασαν τα πιο θερμά τους συγχαρητήρια στη ΝΕΠ για την άνοδο της Ανδρικής ομάδας πόλο των «δελφινιών» στην Α1 Εθνική:

“Είναι αναμφίβολα μια σπουδαία επιτυχία που μας κάνει όλους χαρούμενους και υπερήφανους και διατηρεί ζωντανή την ιστορική παράδοση της Πάτρας στον υγρό στίβο.

Πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες, στο τεχνικό επιτελείο και στη διοίκηση της ΝΕΠ, οι οποίοι τα έδωσαν όλα κατά τη διάρκεια της χρονιάς με μια ξέφρενη πορεία στη φετινή Α2 Εθνική που έφτασε μέχρι την τελική δικαίωση.

Είμαστε σίγουροι ότι νέες διακρίσεις ανοίγονται μπροστά στη ΝΕΠ, η οποία κρατάει ψηλά τη σημαία του ναυταθλητισμού της πόλης μας.

Παράλληλα, είναι ένας θρίαμβος για τον οποίον απόψε αξίζει, ως είθισται, να φωταγωγηθεί η πόλη μας!

Πολλά μπράβο στα «δελφίνια» μας!”

 

ΜΑΚΗΣ ΛΥΚΟΥΔΗΣ: «ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΘΑΥΜΑ»

 

Ο κορυφαίος υδατοσφαιριστής της χρονιάς, Μάκης Λυκούδης, δήλωσε για τη μεγάλη επιτυχία της ΝΕΠ:


«Ζούμε το απίστευτο! Είναι ένας άθλος! Είναι μια δικαίωση γι΄ αυτά τα παιδιά! Μόνα τους το κάνανε! Το πίστεψαν ενώ δεν μας πίστευε κανείς», δήλωσε ο προπονητής της ΝΕΠ Μάκης Λυκούδης και πρόσθεσε: «Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου την Αννα Λυκούδη, η οποία διαχειρίστηκε όλη την προετοιμασία της ομάδας μας. Θέλω να ευχαριστήσω επίσης τη διοίκηση της ΝΕΠ και προσωπικά τον πρόεδρο Μανώλη Τσουραμάνη που μου έδωσαν την ευκαιρία να ζήσω το όνειρό μου. Ευχαριστώ όλον τον Οργανισμό της ΝΕΠ.

Ευχαριστώ προσωπικά το Παλαιό Φάληρο, ομάδα της Α1 Εθνικής και τον προπονητή της, Κώστα Βαμβακάρη, που μας ανέχθηκαν να δίνουμε κάθε Τετάρτη φιλικά παιχνίδια. Τα παιδιά της ΝΕΠ έχουν κερδίσει τον απόλυτο σεβασμό μου.

Δικαιώθηκαν οι κόποι μιας ολόκληρης χρονιάς. Τα παιδιά ξεπέρασαν και το ταβάνι τους. Πιστέψτε με, κάποια από αυτά τα παιδιά θα κάνουν μεγάλη καριέρα τα επόμενα χρόνια στο πόλο. Είμαστε η μικρότερη ηλικιακά ομάδα σε όλα τα αθλήματα, σε όλη την Ελλάδα! Εγώ δεν έκαναν τίποτα. Η άνοδος είναι έργο των παιδιών. Ανεβαίνουμε με μόνο μια ήττα από την ΠΑΕ Αργης στην Καλαμάτα, την περίοδο του Καρναβαλιού, όταν παραταχθήκαμε με απουσίες».

 



Source link

Παρόμοια Άρθρα

Η Πάτρα φιλοξενεί τους κορυφαίους του στίβου

Δημητρίου

Η μεγάλη επιστροφή Κολοβούρη στην Παναχαϊκή

Δημητρίου

Παναχαϊκή: Και ευχαριστήριο και καταδίκη

Δημητρίου