PatraiNews.gr
Slider Ελλάδα Οικονομία Πάτρα - Δυτική Ελλάδα Πολιτική

Ραγδαίες εξελίξεις στην Αχαϊκή Τράπεζα, ισχυρό τσουνάμι και στο Επιμελητήριο Αχαϊας!!!


Ραγδαίες και ηχηρές εξελίξεις στην υπόθεση των εμπλεκομένων στην Αχαϊκή Τράπεζα, εξελίξεις που αναμένεται πιθανότατα να προκαλέσουν τσουνάμι και στο Επιμελητήριο Αχαϊας.

Οι επόμενες μέρες θα είναι γεμάτες ειδήσεις και εξελίξεις στο συγκεκριμένο θέμα! Κι αυτό γιατί, όπως φαίνεται και όπως διαρρέει από κύκλους που γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα, είναι μάλλον οριστική η απόφαση να πάνε σε δίκη οι κατηγορούμενοι για την υπόθεση της Αχαϊκής Τράπεζας, αφού παρήλθε, όπως διαρρέει, η προθεσμία για άσκηση αναίρεσης από τον Εισαγγελέα.

Το Συμβούλιο Εφετών απέρριψε, ως γνωστόν, την έφεση όσων κατηγορούνται κατά του πρωτόδικου βουλεύματος παραπομπής τους. Κι επειδή δεν είχαν δικαίωμα να ασκήσουν αναίρεση, έκαναν, όπως λέγεται, μέσω δικηγόρων αίτημα στον Εισαγγελέα Αρείου Πάγου να ασκήσει αυτός αναίρεση κατά του βουλεύματος.

Όμως, σύμφωνα με πηγές, επειδή ο Εισαγγελέας είναι κατηγορούσα αρχή κι εδώ το βούλευμα είναι παραπεμπτικό, δεν άσκησε αναίρεση κι έτσι οι εμπλεκόμενοι θα πάνε σε δίκη!

Η εξέλιξη αυτή αναμένεται, πιθανότατα, να επιφέρει θύελλα και στο Επιμελητήριο Αχαϊας! Γιατί κάποιοι θα ζητήσουν παραιτήσεις υψηλά ιστάμενων προσώπων μέχρι να τελεσιδικήσει η υπόθεση.

Οι επόμενες μέρες αναμένονται πολύ θερμές και είναι βέβαιο ότι θα έχουν ραγδαίες εξελίξεις.

 



Source link

Παρόμοια Άρθρα

Στη φυλακή ο ρομά-ράμπο του Νοτίου Πάρκου μέχρι την έφεσή του!

news

Εκανε περίπολο στο στρατόπεδο και βρήκε κρανίο γυναίκας!

news

Κυπαρισσία: Γυναίκα γύρω στα 40 το θύμα, επιβεβαιώνει ο ιατροδικαστής – Πριν 6 μήνες το έγκλημα

Χρήστος Βεργαναλάκης