PatraiNews.gr
Slider Ελλάδα Πάτρα - Δυτική Ελλάδα

Για τον δρόμο Αγρίνιο-Καρπενήσι: Πολίτες παίρνουν «το νόμο» στα χέρια τους!

Απογοητευμένοι από τις χρόνιες καθυστερήσεις για το δρόμο Αγρίνιο-Καρπενήσι αποφάσισαν να κινητοποιηθούν και να πιέσουν προς κάθε κατεύθυνση.

Ο λόγος για συμπολίτες με καταγωγή από την περιοχή των Παρακαμπυλίων, της Ευρυτανίας αλλά και άλλα σημεία που αγωνίζονται ώστε η συγκεκριμένη εθνική οδός να πάψει να αποτελεί καρμανιόλα και να γίνει ένας σύγχρονος δρόμος.

Χθες μάλιστα συγκεντρώθηκαν σε κεντρικό κατάστημα του Αγρινίου και όρισαν Συντονιστική Επιτροπή ενώ προγραμματίζουν πρωτοβουλίες.

Παράλληλα «τρέχει» ηλεκτρονική συλλογή υπογραφών με αίτημα « να γίνει άμεσα ο νέος δρόμος Αγρίνιο-Καρπενήσι».

Συστήθηκε συντονιστική επιτροπή πολιτών με σκοπό την ολοκλήρωση του δρόμου Αγρίνιο-Καρπενήσι που λιμνάζει χωρίς κανένα λόγο εδώ και δεκαετίες, παρόλο που υπάρχει προμελέτη έως το 28ο χλμ, τη στιγμή που τρέχουν μεγάλα έργα στην υπόλοιπη Ελλάδα.

Σκοπός του συντονιστικού είναι η κινητοποίηση των αρμοδίων φορέων ώστε να ολοκληρωθεί το έργο. Απευθυνόμαστε στους κατοίκους των Δήμων Αγρινίου, Καρπενησίου και Λαμίας, όπως προβλέπει ο συνολικός σχεδιασμός του έργου.

Για το σκοπό αυτό έχουμε απευθύνει κάλεσμα για συλλογή υπογραφών, στο οποίο ήδη υπάρχει μεγάλη ανταπόκριση. Μπορείτε να υπογράψετε ηλεκτρονικά στον ακόλουθο σύνδεσμο https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScmrfK4IaaNDcgqbpKzXfJhbYqj1P1azfjPM5cx4uI4ZNnCJw/viewform?usp=sf_link

Παρόμοια Άρθρα

Δώσαμε το αίμα μας για την Παναχαϊκή!

Δημητρίου

Ηπιε χλωρίνη ηλικιωμένος στο Αγρίνιο αλλά τον πρόλαβαν…

news

ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΑΡΧΙΦΥΛΑΚΑ ΣΤΟΥ ΡΕΝΤΗ: ΓΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΝΕΙ ΛΟΓΟ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

news