PatraiNews.gr
Slider Ελλάδα Πάτρα - Δυτική Ελλάδα Πολιτική

Απάντηση Φαρμάκη σε Κατσιφάρα: «Για μία δεκαετία ήταν παντελώς απόντες»!

 

Αμεση η αντίδραση του Νεκτάριου Φαρμάκη στην επίθεση από τον Κατσιφάρα. Και σφοδρή: «Το ψέμα έχει ταχύτητα,αλλά η αλήθεια έχει αντοχή. Φθηνή αντιπολίτευση εκ μέρους του κ. Κατσιφάρα επενδύοντας πάνω στην αγωνία και τον πόνο συμπολιτών που επλήγησαν από τις πρόσφατες πυρκαγιές. Τα όρια δυστυχώς ξεπεράστηκαν με την απόκρυψη της πραγματικότητας.
Στις 23/8/2021 και ώρα 18.43 απεστάλη από τον Πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου πρόσκληση για έκτακτο δια περιφοράς Περιφερειακό Συμβούλιο σήμερα Τρίτη και ώρα 12 το μεσημέρι, για αλλαγή τόπου συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου.
Η Περιφερειακή Αρχή επιλέγει να συνεδριάσει το Περιφερειακό Συμβούλιο στον τόπο που υπέφερε τα μέγιστα, την Ηλεία και να δώσει λόγο σε εκπροσώπους της κοινωνίας με την δια ζώσης συνεδρίασή του.
Ταυτόχρονα για την μέγιστη δυνατή δημοσιότητα συνεπάγεται κάλυψης της συνεδρίασης από τα ΜΜΕ. Αυτό είναι σεβασμός στον ρόλο που καλούμαστε να υπηρετήσουμε, όπως επίσης στις δημοκρατικές αρχές και αξίες που διέπουν τη λειτουργία του ανώτερου διαβουλευομένου πολιτικού οργάνου της Περιφέρειάς μας.
Όλα τα άλλα αποτελούν θεσμική παραφωνία και αγωνιώδη προσπάθεια να δηλώσουν κάποιοι ότι είναι παρόντες την ίδια ώρα που για μία δεκαετία ήταν παντελώς απόντες».

 

 

Παρόμοια Άρθρα

Τραγωδία στη Βαρβάσαινα, τροχαίο δυστύχημα με γουρούνα…

Χρήστος Βεργαναλάκης

ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΕΡΥΘΡΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ: ΕΝΙΣΧΥΣΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΛΗΜΜΥΡΟΠΑΘΗ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ

news

Εστίαση – Ποινές μόνο στα χαρτιά από τους ελέγχους κορoνοϊού

Nikoleta