PatraiNews.gr
Πάτρα - Δυτική Ελλάδα

ΣΤΕΡΓΙΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟ: “ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΙΔΙΩΤΕΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ!”


 

ΑΓΓΕΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΠΟΥΛΟΣ:

«ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΣΤΟΝ κ. ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΙΔΙΩΤΕΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΥΤΟΝΟΗΤΕΣ ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ!»

 

Την ύποπτη προσπάθεια του Γρηγόρη Αλεξόπουλου, να επιβάλει στο Δήμο Δυτικής Αχαΐας ιδιώτες εργολάβους έναντι μεγάλου οικονομικού τιμήματος δεκάδων χιλιάδων ευρώ, για τις αυτονόητες έως τώρα, ανταποδοτικές υπηρεσίες του Δήμου προς τους πολίτες, καταγγέλλει δημόσια ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης, Άγγελος Στεργιόπουλος.

Ο επικεφαλής της Παράταξης «Όραμα για τη Δυτική Αχαΐα», σημειώνει:

«Την «κερκόπορτα» του Δήμου Δυτικής Αχαΐας προς τους ιδιώτες εργολάβους, ακόμα και για την αυτονόητη έως τώρα, αποκομιδή των σκουπιδιών και τη συντήρηση του ηλεκτροφωτισμού, άνοιξε νωρίς- νωρίς ο Δήμαρχος Γρ. Αλεξόπουλος, αποκαλύπτοντας τις πραγματικές προθέσεις του!

Που δεν είναι άλλες, από την εξυπηρέτηση των ιδιωτών  και το χαράτσωμα των πολιτών!»

 

Για να καταγγείλει ο Άγγελος Στεργιόπουλος:

 

«Χρειάστηκε να προηγηθεί η αυστηρή ανακοίνωση της Παράταξής μας, που περιέγραφε το μαύρο χάλι που επικρατεί σε ολόκληρο τον Δήμο, με τα «βουνά» των σκουπιδιών, τον στρατό των τρωκτικών, τη βρώμα, τον κίνδυνο για τη δημόσια υγεία  και τη βυθισμένη στο σκοτάδι Δυτική Αχαΐα, για να ευαισθητοποιηθεί, επιτέλους, ο… άφαντος Δήμαρχος!

Και τώρα, λίγο πριν την… Ανάσταση του Κυρίου, σημειώθηκε στη Δυτική Αχαΐα το… πρώτο «θαύμα»: Ο κ. Αλεξόπουλος, εδέησε να ασχοληθεί επιτέλους με τη λειτουργία της πόλης του!

Ενώ τόσους μήνες ήταν κυριολεκτικά άφαντος, συγκάλεσε κατεπείγουσα συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής, μόλις στις 26 Απριλίου! Και με πρόσχημα την αποκομιδή των σκουπιδιών σε Δύμη – Λαρισσό και την αποκατάσταση του – με ευθύνη του ιδίου του κ. Αλεξόπουλου – παρατημένου δημοτικού ηλεκτροφωτισμού, επιχειρεί να βάλει στο «παιχνίδι» τους ιδιώτες εργολάβους!

Σπαταλώντας βέβαια, δεκάδες χιλιάδες ευρώ, από το δημοτικό ταμείο και το υστέρημα του δημότη της Δυτικής Αχαΐας!»

 

ΑΥΣΤΗΡΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ κ. ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟ

 

Ο επικεφαλής της Παράταξης «Όραμα για τη Δυτική Αχαΐα», έστειλε σαφές μήνυμα:

«Πληροφορούμε τον κ. Αλεξόπουλο και του ξεκαθαρίζουμε:

Αυτά που έχει μεθοδεύσει, ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ!

Ιδιώτες εργολάβους για τις αυτονόητες ανταποδοτικές προς τον πολίτη υπηρεσίες του Δήμου, εμείς δεν θα επιτρέψουμε να μπούνε στη Δυτική Αχαΐα!

Κύριε Αλεξόπουλε, δεν πρόκειται να σας επιτρέψουμε, να σπαταλήσετε  ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ από το υστέρημα του λαού της Δυτικής Αχαΐας, για την εξυπηρέτηση των ιδιωτών – εργολάβων!

ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΞΕΡΑΤΕ, ΝΑ ΤΑ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΚΥΡΙΕ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΕ!»



Source link

Παρόμοια Άρθρα

Επιασε την τσάπα ο Χαράλαμπος Μπονάνος στη Ζήρεια

Δημητρίου

Καθάρισαν εστία κουνουπιών και εντόμων στα Γιουλέικα Μύρτου

Χρήστος Βεργαναλάκης

Παρουσιάστηκε ο ”Μπούφος από τα Ταμπούρια”

news