PatraiNews.gr
Πάτρα - Δυτική Ελλάδα

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΔΗΜ. ΚΑΡΑΪΣΚΟΥ: ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΗΣ ΔΕΥΑΠ ΥΨΟΥΣ 11.780 ΕΥΡΩ


 

Το μέλος της δημοτικής παράταξης «Πάτρα Ενωμένη» και αν. μέλος του ΔΣ της ΔΕΥΑΠ Δημήτρης Καραϊσκος έφερε στο προσκήνιο μια παραφωνία εκ μέρους της ΔΕΥΑΠ, καταθέτοντας, ταυτόχρονα, τη δική του αντιπρόταση. Αναλυτικά:

«Στη συνεδρίαση της 26ης Απριλίου 2024 η διοίκηση της ΔΕΥΑΠ έφερε ως θέμα προς ψήφιση τη δέσμευση δαπάνης για την παροχή υπηρεσιών προβολής της ΔΕΥΑΠ με ευχές σε εφημερίδες και site συνολικού ποσού 11.780 ευρώ.

Θεωρώ υποκριτική την ενέργεια για την διάθεση του παραπάνω ποσού τη στιγμή που θα μπορούσαν κάλλιστα οι ευχές να αναγραφούν πάνω στους λογαριασμούς όπου το μήνυμα θα έφθανε σε όλους ανεξαιρέτως, δεν έχει καμία αξία ως προς την προβολή της επιχείρησης και δεν προσφέρει κάτι στην στη ΔΕΥΑΠ, αφού δεν υπάρχει κάποιος ανταγωνιστής που θα της «κλέψει» τους καταναλωτές.

Κατέθεσα μία πιο βελτιωμένη πρόταση προς ψήφιση, η οποία θα ικανοποιεί και το ζήτημα των ευχών που τόσο τους ενδιαφέρει:

Παράλληλα με τις ευχές να αποσταλεί και ένα μήνυμα στους πολίτες της Πάτρας που να αφορά στην κλιματική αλλαγή και τη λειψυδρία που παρατηρείται κατά τους καλοκαιρινούς μήνες με σκοπό να παροτρύνει τον κόσμο να κάνει λελογισμένη χρήση του νερού και παράλληλα να ξεκινήσει μία καμπάνια ενημέρωσης των πολιτών που θα συνεχιστεί και κατά την καλοκαιρινή περίοδο για τους τρόπους εξοικονόμησης νερού.

Φυσικά θα αυξηθεί το κονδύλι, αλλά τουλάχιστον οι αναρτήσεις στα ΜΜΕ θα πιάσουν τόπο.

Το νερό είναι κοινωνικό αγαθό που πρέπει να έχουν όλοι πρόσβαση σε αυτό και είναι αναγκαία η προσπάθεια από όλους μας, για την εξασφάλιση του.

Η βελτιωμένη πρόταση δυστυχώς ψηφίστηκε μόνο από τον εισηγητή της, οι υπόλοιπες παρατάξεις ψήφισαν την πρόταση της δημοτικής αρχής».



Source link

Παρόμοια Άρθρα

Είστε ετεροδημότης; Ετσι θα γραφτείτε στους εκλογικούς καταλόγους

Χρήστος Βεργαναλάκης

Ελεκίστρα-Σούλι-Λεόντιο-ΚρήνηΡακίτα: συνεχίζουν το «αντάρτικο» για τις ανεμοννήτριες

Χρήστος Βεργαναλάκης

Είπε πολλά ο Κούγιας στο καφεδάκι με φίλους

news