PatraiNews.gr
Slider Πάτρα - Δυτική Ελλάδα

Πένθος στην Ακράτα για το θάνατο του «Γιωργίκου»


Πένθος στην Ανατολική Αιγιάλεια και στην Ακράτα για το θάνατο του Παναγή Γεωργικόπουλο.

Οπως έγραψε η Μαρία Οικονομοπούλου, ιδιοκτήτρια του ξενοδοχείου Ζαρούχλα Ιν: «Εφυγε σήμερα για το τελευταίο του ταξίδι ο φίλος μας ο Παναγής Γεωργικόπουλος. Ο Γιωργίκος, όπως τον λέγαμε. Δεν θα φύγει όμως ποτέ από την σκέψη και την καρδιά μας.

Ενας έντιμος και αξιοπρεπής επαγγελματίας, ένας ενεργός και δραστήριος δημότης, αγαπημένος σύζυγος της Αργυρούλας, της δικιάς του “γαλλίδας”, εξαιρετικός πατέρας του Γιάννη και της Νάνσυς, σταθερός και πολύτιμος φίλος και συγγενής, ένας δικός μας άνθρωπος.

Δεν έλειψε από κανένα κομμάτι της πολιτικής, πολιτιστικής και κοινωνικής μας ζωής. Μαχητικός, προοδευτικός, ετοιμόλογος, με χιούμορ αλλά και γνώση, στάθηκε μπροστάρης σε όλες τις τοπικές μας διεκδικήσεις, και άφησε βαθύ το αποτύπωμά του στην ιστορία της μικρής μας κοινότητας.

Εδώ στην αγαπημένη μας πλατεία, εδώ που οι συζητήσεις μας δεν τελείωναν παρά μόνο όταν ξημέρωνε, εδώ σε αποχαιρέτησα, χωρίς να ξέρω προχθές, εδώ θα κρατάμε την θέση σου, εδώ θα νοιώθουμε βαριά την έλλειψή σου.
Εσύ θα συνεχίσεις τις πολιτικές συζητήσεις με τον φίλο σου τον Ηρακλή, τον Λάκη, τον Σπύρο, τον πατέρα μου και όλους αυτούς που σε περιμένουν εκεί ψηλά.

Καλό σας ταξίδι φίλε μου Παναγή. Η ακρατινή γη που αγάπησες και δεν εγκατέλειψες ποτέ, άς είναι ελαφριά που θα σε σκεπάσει».

 



Source link

Παρόμοια Άρθρα

Ευημερία με οικολογικό πρόσημο και… Σταύρο Κάτσενο!

news

ΣΚΕΑΝΑ κατά…Πρωτοψάλτη-Χατζηγιάννη: Μόνο σ’ εμάς κολλάει; Στον πολιτισμό δεν κολλάει;

Χρήστος Βεργαναλάκης

Ο Κ. Πετρόπουλος καταγγέλλει τη διοίκηση του «Αγ. Ανδρέα» ότι έβαλε κάμερες παρακολούθησης!!!

Χρήστος Βεργαναλάκης