PatraiNews.gr
Slider Πάτρα - Δυτική Ελλάδα

ΚΑΤΣΙΦΑΡΑΣ: Δέχεται έντονες πιέσεις για να κατέβει υποψήφιος Δήμαρχος Πατρέων!


Έντονες πιέσεις για να κατέβει υποψήφιος Δήμαρχος Πατρέων, δέχεται το τελευταίο χρονικό διάστημα ο τ. Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Απόστολος Κατσιφάρας.

Γνωστοί αυτοδιοικητικοί, πρώην και νυν, πολιτικοί παράγοντες της περιοχής, αλλά και νυν Περιφερειακοί Σύμβουλοι της παράταξής του, παροτρύνουν τον έμπειρο πολιτικό να κατέβει αντιμέτωπος του Κώστα Πελετίδη στις προσεχείς Δημοτικές εκλογές, θεωρώντας ότι είναι ο μοναδικός που μπορεί να τον κερδίσει.

Ολοένα και περισσότεροι πλέον από τους συνομιλητές του κ. Κατσιφάρα, εκτιμούν ότι η υποψηφιότητα του Βασίλη Αϊβαλή είναι μάλλον ανίσχυρη, με αποτέλεσμα να θεωρούν χαμένη υπόθεση την κάθοδο τους .ε τον Πρόεδρο του ΤΕΕ – ΔΥΤΙΚΉΣ ΕΛΛΆΔΑΣ.

 

Οι πληροφορίες του Patra News.gr συντείνουν από διάφορες έγκυρες πηγές στην  εκτίμηση, ότι ο Απόστολος Κατσιφάρας προσανατολίζεται να απαντήσει θετικά στην πρόκληση και να κατέβει στις εκλογές, διεκδικοντας τη στήριξη από ΚΙΝΑΛ-ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ.

Σε μια τέτοια περίπτωση, γνωστές της τοπικής πολιτικής σκηνής εκτιμούν, ότι ο Βασίλης Αϊβαλής αναγκαστικά θα αποσυρθεί της εκλογικης κούρσας ή πιθανόν είναι να συμπορευτεί με τον Απόστολο Κατσιφάρα, στο όνομα μιας πλατιάς δημοκρατικής συμπαράσταξης, προκειμένου να επιτευχθεί ο στόχος της νίκης του Δήμου Πατρέων.

 

Σε κάθε περίπτωση πολλά θα εξαρτηθούν από το αποτέλεσμα των επικείμενων εθνικών εκλογών, που είναι σίγουρο ότι θα αναδιαμορφωσουν το πολιτικό σκηνικό και τις ισορροπίες και σε δημοτικό επίπεδο.

Πάντως οι όποια απόφαση του Αποστόλου Κατσιφάρα, ακόμα και αν δεν ανακοινωθεί, θα έχει ληφθεί πριν το Πάσχα.

Και δεν αποκλείεται, λένε οι πληροφορίες του Patra News.gr, o τ. Περιφερειάρχης να προβεί σε μια δημόσια δήλωση, που σε πρώτη φάση θα δηλώνει ενδιαφέρον για τα δημοτικά πράγματα και την τύχη της πόλης.

 

 



Source link

Παρόμοια Άρθρα

Το “AEGEAN MAJESTY” θα μείνει δεμένο στο Αίγιο για 3 μήνες ακόμα

news

Συλλαλητήριο για το Νοσοκομείο Μεσολογγίου με μηνύματα σε Πλεύρη, Καρβέλη

news

Επώνυμοι Αιγιαλείς στο πλευρό της δοκιμαζόμενης Ηλείας

Χρήστος Βεργαναλάκης