PatraiNews.gr
Slider Πάτρα - Δυτική Ελλάδα

Ενταση στο Επισκοπείο, προσήχθη ο Γ. Μπάρλος, προάγγελος εξελίξεων για Παναχαϊκή…

Ενα πρωτοφανές επεισόδιο, προάγγελος εξελίξεων για την Παναχαϊκή, σημειώθηκε απόψε λίγο μετά 9μ.μ. στο Επισκοπείο της Πάτρας κατά τη διάρκεια προγραμματισμένης συνάντησης μεταξύ του Μητροπολίτη Πατρών κ.κ. Χρυσόστομου και του «αφεντικού» της «κοκκινόμαυρης» ΠΑΕ, Γιώργου Μπάρλου. Οι δύο άνδρες, συναντήθηκαν στο πλαίσιο των επαφών του ισχυρού άνδρα της Παναχαϊκής με φορείς της περιοχής, με τους οποίους συζητά το ενδεχόμενο οικονομικής ενίσχυσης της ΠΑΕ, χωρίς όμως, όπως λένε οι πληροφορίες, αποτέλεσμα, με την ομάδα να κινδυνεύει να παίξει του χρόνου στη Γ΄ Εθνική.

Ο Σεβασμιώτατος απάντησε στον κ. Μπάρλο πως θα εξετασθεί το αίτημά του (η Μητρόπολη δεν ήταν αρνητική να βοηθήσει), ωστόσο οι τόνοι οξύνθηκαν και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο Γιώργος Μπάρλος επιτέθηκε λεκτικά, προκαλώντας φθορές, με αποτέλεσμα στενός συνεργάτης του Μητροπολίτη να καλέσει αμέσως την Αστυνομία.

Ισχυρή δύναμη της ΕΛΑΣ βρέθηκε άμεσα στο Επισκοπείο και προχώρησε στην προσαγωγή του «αφεντικού» της ΠΑΕ Παναχαϊκή. Ο Γ. Μπάρλος μεταφέρθηκε στο Β΄ Αστυνομικό τμήμα, όπου κρατήθηκε για μικρό χρονικό διάστημα, καθώς ο κκ. Χρυσόστομος δεν κατέθεσε μήνυση. «Δεν θέλω να τιμωρηθεί κανένας, εγώ είμαι πατέρας όλων», ανέφερε ο Σεβασμιώτατος, ο οποίος δεν μπορούσε να πιστέψει μια ακόμη περιπέτεια που έζησε μέσα σε λίγες μόλις ημέρες (μετά τους αρνητές του εμβολίου την περασμένη εβδομάδα).

Σε κάθε περίπτωση αυτό που συνέβη απόψε είναι προάγγελος εξελίξεων στην Παναχαϊκή. Οπως καταλαβαίνετε η ομάδα βρίσκεται σε τραγικά αδιέξοδα και η Γ΄ Εθνική πλησιάζει όλο και περισσότερο.

Παρόμοια Άρθρα

Πού έφαγε στην Ελλάδα ο Ζελένσκι φάβα Σαντορίνης και σαλάτα με μαυρομάτικα φασόλια

news

Πένθος στην εταιρεία «Αχαϊκό Εντελβάις» για το θάνατο της Γιάννας Μιχαλοπούλου…

Χρήστος Βεργαναλάκης

Στη φυλακή οι κλέφτες των μετάλλων

Δημητρίου