PatraiNews.gr
Πάτρα - Δυτική Ελλάδα

ΕΚΛΕΨΕ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ, ΤΗΝ ΠΟΥΛΗΣΕ ΚΑΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΑΒΕ ΟΛΟΥΣ!


 

 

Εξιχνίαση κλοπής

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος ημεδαπού για κλοπή και σε βάρος δύο  ημεδαπών για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος

 

 

Εξιχνιάστηκε, μετά από έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου, υπόθεση κλοπής, που διαπράχθηκε πριν από επτά ημέρες στην Ηλεία.

 

Για την υπόθεση αυτή, σχηματίσθηκε δικογραφία για διάπραξη κλοπής σε βάρος ενός ημεδαπού άνδρα, τα πλήρη στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί, ενώ παράλληλα, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δυο έτερων ημεδαπών ανδρών, για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος.

 

Ειδικότερα, στις 23-4-2024, ο κατηγορούμενος αφαίρεσε μοτοσικλέτα ημεδαπού άνδρα και στη συνέχεια την πώλησε στους έτερους δυο κατηγορούμενους, έναντι χρηματικού αντιτίμου.

 

Σε έρευνα που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί σε  αποθήκη του ενός άνδρα κατηγορούμενου για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος, βρέθηκαν σε πλαστικό τελάρο  εξαρτήματα της μοτοσικλέτας, τα οποία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στο νόμιμο κάτοχό τους.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος των κατηγορούμενων θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας.

Σύλληψη ημεδαπού για κλοπή Συνελήφθη, χθες το βράδυ, σε περιοχή του Πηνειού, από αστυνομικούς της Ειδικής Ομάδας Ελέγχων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι μετέβη σε κατάστημα και αφαίρεσε από την ταμειακή μηχανή το χρηματικό ποσό των 140 ευρώ.



Source link

Παρόμοια Άρθρα

Μεγάλο Σάββατο πρωί στην Ιερά Μητρόπολη Πατρών

Δημητρίου

Οι Καλαβρυτινοί τα έψαλλαν στην 6η ΥΠΕ

news

Πού και πότε κηδεύονται οι 3 ορειβάτες που σκοτώθηκαν στη Στύγα

news