Τραγωδία στην Πάτρα, όταν την Κυριακή του Πάσχα,  48χρονη γυναίκα οδηγός έπεσε με το αυτοκίνητό της, στο Παλαιό Λιμάνι της Πάτρας.

Η γυναίκα απεγκλωβίστηκε χωρίς τις αισθήσεις της από ιδιώτη δύτη που επιχείρησε στο σημείο και στη συνέχεια διακομίστηκε με ασθενοφόρο όχημα στο γενικό νοσοκομείο Πάτρας «Άγιος Ανδρέας».

Εκεί, δυστυχώς, διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

 

Το όχημα ανελκύστηκε από γερανοφόρο όχημα, χωρίς να σημειωθεί θαλάσσια ρύπανση. Προανάκριση για το περιστατικό διενεργείται από το Β΄ Λιμενικό Τμήμα  Πατρών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας.

 

Η Πάτρα είναι συγκλονισμένη από την τραγωδία, αφού η άτυχη γυναίκα ήταν πολύ γνωστή μέσα από την φύση της εργασίας της, ερχόμενη σε επαφή με επιχειρήσεις και καταστήματα της περιοχής.

Πρόκειται για την πατρινή Μ.Κ. η οποία είχε εργαστεί στο χώρο της διαφήμισης και είχε περάσει από αρκετά διαφορετικά ΜΜΕ της Πάτρας και της περιοχής.

 

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ

 

Η ανακοίνωση του Λιμενικού Σώματος έχει ως εξής:

«Τις μεσημβρινές ώρες χθες, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή της Πάτρας από την ΕΛ. ΑΣ. για περιστατικό πτώσης Ι.Χ.Ε. οχήματος, με έναν (01) επιβαίνοντα στο Μώλο του Αγίου Νικολάου του παλαιού λιμένα της Πάτρας.

Άμεσα στο σημείο έσπευσαν στελέχη της Λιμενικής Αρχής με περιπολικό σκάφος Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ., στελέχη της ΕΛ.ΑΣ., πλήρωμα του ΕΚΑΒ καθώς και ιδιώτης δύτης. Η 48χρονη ημεδαπή οδηγός απεγκλωβίστηκε χωρίς τις αισθήσεις της από τον ιδιώτη δύτη και διακομίστηκε με ασθενοφόρο όχημα στο γενικό νοσοκομείο Πάτρας «ΑΓΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ», όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος της. Το Ι.Χ.Ε. όχημα ανελκύστηκε από γερανοφόρο όχημα, ενώ δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση.

Προανάκριση διενεργείται από το Β΄ Λιμενικό Τμήμα της Πάτρας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας».