PatraiNews.gr
Slider Αθλητικά

Ομάδα πέταξε 3.500 ευρώ να πάει να παίξει Νάξο και… δεν έπαιξε!

Δεν έχει προηγούμενο αυτό που υπέστη η Αχαγιά’82 πηγαίνοντας στη Νάξο το περασμένο Σάββατο μεσημέρι για τον αγώνα της με τα Φανάρια στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής στην Β’ εθνική μπάσκετ.

Αρχικά υπήρξε αναβολή στο τζάμπολ της Κυριακής επειδή η τριάδα των ρέφερι δεν μπόρεσε λόγω της κακοκαιρίας να ταξιδέψει (αεροπορικώς) στο νησί κι αποφασίστηκε να γίνει την επομένη (χθες) στις 3 το μεσημέρι.

Κάτι για το οποίο με το ζόρι είπε το «ναι» η γηπεδούχος καθώς φαινόταν από τις προηγηθείσες κουβέντες ότι επεδίωκε την οριστική αναβολή του.

Και ω του θαύματος, ξημερώματα Δευτέρας παρουσιάστηκε βλάβη στον πυλώνα της ΔΕΗ έξω από το γήπεδο, για την οποία μάλιστα θα πήγαινε… δημοτικό συνεργείο (!) και όχι αυτό της ΔΕΗ!

Μάλιστα στην Αχαγιά’82 κάνουν λόγω για συνέργεια και της δημοτικής αρχής της Νάξου καθώς υπάρχει υπογεγραμμένο έγγραφο από τον αντιδήμαρχο της Νάξου για το όλο αυτό ζήτημα, παρότι όπως έλεγαν οι διοικούντες του συλλόγου της Κ. Αχαγιάς είναι στο εξωτερικό (Αγγλία) και δεν μπορεί να ξέρει τι πρόβλημα υπήρχε με την ΔΕΗ.

Ποια είναι η ουσία τώρα; Η Αχαγιά’82 ταλαιπωρήθηκε για ένα τριήμερο (περίπου) στη Νάξο χωρίς τελικά το παιχνίδι να διεξαχθεί με κωμικοτραγική προσπάθεια των γηπεδούχων και το πιο σημαντικό, «πέταξε» 3.500 ευρώ (δυο διανυκτερεύσεις, έξοδα ταξιδιού κλπ) σε πολύ δύσκολους καιρούς.

Όσο για την ΕΟΚ προσπάθησε με κάθε τρόπο να διεξαχθεί το ματς, όμως το τελευταίο γηπεδικό «εμπόδιο» που παρουσιάστηκε δεν γινόταν να ξεπεραστεί…

Παρόμοια Άρθρα

Καλπάζει ο ιός στην Αχαϊα: 1.611 κρούσματα

Χρήστος Βεργαναλάκης

Ντροπή: Αντιεξουσιαστές έκαναν τη νύχτα… μέρα στην Πάτρα! Βροχή μολότοφ!

news

Ποια είναι τα λάθη που είδαν στην Παναχαϊκή;

news