PatraiNews.gr
Slider Αθλητικά

Απίστευτες καταγγελίες στην πισίνα της Πάτρας: «Δεν ενημέρωνε κανέναν, για τίποτα!»

Ο Γιώργος Ανδρουτσέλης υπέβαλε την παραίτησή του από την θέση του αντιπροέδρου στην Περιφερειακή Επιτροπή της ΚΟΕ, αφήνοντας τρομερές αιχμές εναντίον του προέδρου Μάκη Γεωργαρά, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως «ο συγκεκριμένος κύριος δεν ακολούθησε το ρητό της νέας διοίκησης της ΚΟΕ ”κολυμπάμε μαζί”, αλλά προτίμησε το δικό του ”κολυμπάω μόνος μου”».

Το θέμα έφθασε, μάλιστα, μέχρι την ΚΟΕ, καθώς ο Γιώργος Ανδρουτσέλης έστειλε στον ίδιον τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Κυριάκο Γιαννόπουλο επιστολή με την οποία κατηγορεί ευθέως τον Μάκη Γεωργαρά για τα εξής:

«1. Μέχρι και σήμερα δεν έχει πραγματοποιηθεί ούτε μια συγκέντρωση της Περιφερειακής Επιτροπής έστω και διαδικτυακά.

2. Εχει συγκεντρώσει γύρω του την ”αυλή” του από συγκεκριμένο ναυταθλητικό σωματείο, το οποίο αποτελεί πρωτόγνωρο γεγονός για τα δικά μου δεδομένα.

3. Κοινοποιεί έγγραφα και αποφάσεις χωρίς να λαμβάνει υπόψη του πιθανά κόστη και δαπάνες των εμπλεκόμενων σωματείων».

Ο Γιώργος Ανδρουτσέλης κλείνει την επιστολή του στον Κυριάκο Γιαννόπουλο ως εξής: «Θέλω να σας κάνω γνωστό ότι υπό αυτές τις συνθήκες η απόφασή μου είναι οριστική και αμετάκλητη. Βέβαια, επειδή αγαπώ το χώρο του υγρού στίβου θέτω τον εαυτό μου στη διάθεσή σας για ενδεχόμενη μελλοντική συμμετοχή όπου εσείς κρίνετε και βέβαια σε καμία περίπτωση δεν μπορώ να συνεργαστώ με τον συγκεκριμένο κύριο. Σας ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη που δείξατε στο πρόσωπό μου και σας εύχομαι καλή δύναμη στο έργο σας».

Οι κατηγορίες του Γιώργου Ανδρουτσέλη είναι πραγματικά βαριές! Δηλαδή ο Μάκης Γεωργαράς έπαιρνε όντως μόνος του αποφάσεις για τη λειτουργία της Επιτροπής χωρίς να ενημερώνει κανέναν;

 

Παρόμοια Άρθρα

Ο «Φάρος» έγινε γης μαδιάμ. Πλημμύρισε το μαγαζί και καταστράφηκε!

Χρήστος Βεργαναλάκης

Οι Αλισσαίοι τιμούν τη μνήμη ενός ανθρώπου σύμβολο για τον τόπο τους

news

Το Σπιράλ ανοίγει το φάκελο απινιδωτές