PatraiNews.gr
Slider Αθλητικά

Αθλητές βάδην στην Πάτρα: Αντιδράσεις και διαφωνίες για το ανφέαρ του Δήμου

Η Πάτρα φιλοξένησε αυτές τις ημέρες το προπονητικό καμπ αθλητών μεγάλων αποστάσεων και βάδην, με τους 25 αθλητές και προπονητές στίβου που φιλοξενήθηκαν για ένα τετραήμερο στον ξενώνα του Δήμου Πατρέων κι έκαναν προετοιμασία στις εγκαταστάσεις του Παμπελοποννησιακού Σταδίου, στη διαδρομή του Ελους της Αγυιάς, στον παραλιακό ποδηλατοδρόμο και στην Καλογριά, να φεύγουν από την Πάτρα με τις καλύτερες εντυπώσεις.
Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις που έκανε η Σοφία Αλικανιώτη, με την πατρινή πρωταθλήτρια τπου ΓΑΣ Ιλισού να αναφέρει τα εξής: «Είναι ιδιαίτερη χαρά μου που στη πόλη μου ο αθλητισμός αποτελεί προτεραιότητα. Τιμή μου που βρέθηκα με τον Δήμαρχο Πατρέων κ. Κώστα Πελετίδη και τον Αντιδήμαρχο Παιδείας και Αθλητισμού κ. Τάκη Πετρόπουλο, οι οποίοι στηρίζουν απεριόριστα τον αθλητισμό, βελτιώνοντας τις αθλητικές υποδομές της πόλης κι ενισχύοντας συνεχώς τον μαζικό και συλλογικό αθλητισμό».
Από την άλλη πλευρά, βέβαια, υπήρξαν και κάποιες ενστάσεις για την πρωτοβουλία της Δημοτικής Αρχής, με κυριότερη τη δυσφορία που εκφράστηκε από τον τοπικό ΣΕΓΑΣ. Χαρακτηριστική είναι η δήλωση που έκανε ο πρόεδρος της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Βόρειας Πελοποννήσου, Νίκος Μπαλάσης, ο οποίος ούτε λίγο, ούτε πολύ, άφησε αιχμές στον Δήμο Πατρέων ότι η τοπική Ενωση του στίβου παρακάμφθηκε και δεν ενημερώθηκε ποτέ για την έλευση των πρωταθλητών μας στην Πάτρα! «Ως πρόεδρος της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Βορείου Πελοποννήσου μαθαίνοντας από τον τοπικό Τύπο την άφιξη κλιμακίου αθλητών-αθλητριών βάδην και μεγάλων αποστάσεων στην Πάτρα για τριήμερη προετοιμασία, καλωσορίζω τους αθλητές και τις αθλήτριες του κλιμακίου και τους εύχομαι καλή διαμονή στην πόλη μας και καλή δύναμη στην προετοιμασία τους», ήταν η… που σε πονεί και που σε σφάζει δήλωση του Ν. Μπαλάση.
Παράλληλα, στελέχη του στίβου της περιοχής ανέφεραν ότι: «Ο Δήμος δεν έστειλε πουθενά μια ενημέρωση. Ούτε στην ΕΑΣ, ούτε στον κεντρικό ΣΕΓΑΣ. Ολο αυτό έγινε σαν να αφορούσε μόνο μια κλειστή ομάδα. Και στο σεμινάριο δεν υπήρξε συμμετοχή των πατρινών προπονητών γιατί κανείς δεν είχε ενημερωθεί για το πρόγραμμα».

Παρόμοια Άρθρα

Τεμπονέρας σε Σκέρτσο: Ελπίζω να είναι ανοιχτά την Πέμπτη τα γραφεία της ΝΔ για να δίνουν φάρμακα!!!

news

Σε πλήρη λειτουργία η ενιαία ΔΟΥ Πατρών

news

Υπόθεση τριών αγγελουδιών: Μνημόσυνο με εντάσεις…

news