Β. Φεύγας;: Είμαστε πλέον μια πολύ ισχυρή χώρα στην ΕΕ

Create: 01/04/2021 - 16:38

Την πεποίθηση πως η Ελλάδα είναι μια ισχυρή χώρα στην Ευρωπαϊκή Ένωση, εξέφρασε μιλώντας στον Politica 89.8 ο γραμματέας στρατηγικού σχεδιασμού της Νέας Δημοκρατίας Βασίλης Φεύγας. Ο κ. Φεύγας αναφέρθηκε στις χθεσινές ανακοινώσεις του Πρωθυπουργού που παρουσίασε το σχέδιο ανάκαμψης, επισημαίνοντας πως Ελλάδα είναι μια ισχυρή χώρα στην Ευρωπαϊκή Ένωση κάτι το οποίο θα φανεί κι από τα μεγάλα έργα που αναμένεται να υλοποιηθούν το προσεχές διάστημα βελτιώνοντας την ποιότητα ζωής των κατοίκων της.

Θεωρεί πως η εφετινή τουριστική περίοδος θα κυλήσει ομαλά συμβάλλοντας στην οικονομική ανάκαμψη της χώρας, σε συνδυασμό με την ενίσχυση της ικανότητας των Ελλήνων στον τομέα της πληροφορίας και της αγοράς εργασίας που αλλάζει συνεχώς. Πιστεύει γενικότερα πως θα πρέπει να κοιτάξουμε με αισιοδοξία το μέλλον, καθώς η πανδημία μπορεί να μας ταλαιπωρεί αλλά έχει ημερομηνία λήξης όσο προχωρούν και τα εμβόλια.

Ο κ. Φεύγας αναφέρθηκε στα 200 χρόνια από την Ελληνική επανάσταση, στις σχέσεις της χώρας μας με την Τουρκία αλλά και στους επενδυτικούς πόρους που κινητοποιεί το Ταμείο Ανάκαμψης.

Disclaimer: 

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου.